Boeken bestellen

Lieve mensen, tijdens de huidige zomervakantie zijn wij druk bezig met overstappen van bol.com naar een nieuwe leverancier! Omdat we eerstejaars toch in alle gemakken willen voorzien staat de boekenlijst voor Introductie ASW alsnog hier beneden. Alle andere boekenlijsten volgen zo spoedig mogelijk. Bedankt voor jullie begrip.

Hoe het werkt?
Scroll naar beneden en klik op ‘bekijk en bestel’ van het vak dat je nodig hebt. Vervolgens laat je de kortingscodegenerator een kortingscode maken, deze vul je in je winkelmandje in als ‘korting’ et voila!

Lukt het niet? Mail naar onderwijs@svversatile.nl

Meer van Bol.com!
Naast de boeken van ASW kun je natuurlijk ook andere artikelen aanschaffen via Bol.com. Op bijvoorbeeld veters en kinderdvd’s kunnen wij je helaas geen korting bieden, máár je kunt de vereniging wél heel blij maken door te bestellen via de knop hieronder. Op die manier krijgt de vereniging wel provisie over de door jou gekochte artikelen en daar zijn we je natuurlijk eeuwig dankbaar voor!

Koop bij bol.com

Jaar Blok Vak
BA ASW 1 1 KOM Komt binnenkort!
BA ASW 1 1 Introductie ASW Bekijk en bestel
Staat er een boek bij dat (sinds dit jaar) niet meer verplicht is bij een vak of is het een verkeerde versie? Laat het ons dan weten! onderwijs@svversatile.nl