Eerstejaarskamp

augustus 24 @ 12:00 - augustus 26 @ 14:00

Evenement Navigatie

Beste aankomend ASW’er,

De tijd vliegt; na de zomer begint jouw ASW-avontuur! Lijkt het je leuk om het jaar af te trappen met je toekomstige studiegenoten? Dan is het eerstejaarsweekend van Versatile iets voor jou! Versatile is de leukste, gezelligste, gekste, vrolijkste en blauwste studievereniging van Utrecht en jij bent meer dan welkom om met ons op kamp te gaan. Het kamp zal plaatsvinden in Otterlo, van 24 t/m 26 augustus.
Het thema luidt als volgt: Expeditie Robinson. Odz: van de Filipijnen tot in Otterlo.
We willen alvast gezegd hebben dat het leuk zou zijn als iedereen themakleding aandoet of meeneemt. Je hoort later hoe jij en je team jullie mogen verkleden. Dit weekend is géén ontgroening! Wel een hoop gezelligheid 🙂

De kosten bedragen €30 (exclusief de treinreis) en je kunt je vanaf nu aanmelden. Bij te veel aanmeldingen kom je op de reservelijst, dus niet getreurd! Vermeld in codex bij het opmerkingenveld de volgende dingen:
– Eventuele allergieën
– Of je vegetariër bent
– Telefoonnummer van je ouders/verzorgers
– Eventuele andere dingen waar we rekening mee moeten houden

Als je meewil moet je voor 7 augustus €30,- overmaken naar NL74INGB0006155181 t.n.v. Versatile met daarbij Eerstejaarskamp + je naam. Mocht je je na deze datum nog willen afmelden, dan moet je zelf een vervanger vinden of alsnog het inschrijfgeld voor het kamp betalen.
Het belooft een topweekend te worden, vol activiteiten waarmee jij je nieuwe studiegenoten kunt leren kennen. Als je nog vragen hebt kun je mailen naar kampcie@svversatile.nl.

Hopelijk tot augustus, wij hebben er zin in!

Liefs,
de KampCie 2017-2018