Inspraak

De Inspraak is er voor jou! De Inspraak is het medezeggenschapsorgaan voor studenten binnen de Faculteit Sociale Wetenschappen. De Inspraak geeft studenten de kans om kritisch te kijken naar hun onderwijs en hierbij ook hun input naar voren te brengen. Ben jij daarin geïnteresseerd? Neem dan contact op met de OAC (OpleidingsAdviesCommissie)! Deze bestaat dit jaar uit Ghislaine Jordans, Michelle van der Horst & Mari Braakman. Elk blok evalueert de OAC de cursussen van ASW. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar hoorcolleges, werkgroepen, toetsing en de literatuur. Zij gaan hierbij in overleg met docenten, maar voornamelijk ook met de studenten door middel van panelgesprekken te houden in de werkgroepen. Dus lijkt het je wat om de OAC te helpen bij het scherp houden van de opleiding op zowel inhoudelijk als organisatorisch vlak? Sta hen dan bij als jaarvertegenwoordiger of geef je op voor de Denktank!

Voor vragen, opmerkingen of suggesties kun je hen altijd mailen naar oacasw@uu.nl, of via de Facebook pagina een bericht sturen! Wil je meer informatie over de Inspraak in het algemeen, kijk dan hier.

Dit studiejaar is Bart Daemen, onze Commissaris onderwijs, de ContactPersoon Inspraak (CPI) vanuit het Versatile-bestuur. Dit betekent dat hij de schakel vormt tussen de leden van Versatile en de rest van de Inspraak. Valt iets je op aan het onderwijs? Aarzel dan niet om hem te benaderen als je hem ziet, op de universiteit of tijdens een activiteit van Versatile.