Samenwerkingen

Hieronder lees je meer over de organisaties waar Versatile mee samenwerkt. We zijn onze sponsoren erg dankbaar voor de bijdrage die zij leveren.

STUF
Het Utrechts Universiteitsfonds wil bijdragen aan de groei en bloei van de Universiteit Utrecht op het gebied van onderwijs, onderzoek en het universitaire leefklimaat. Ze ondersteunen studentenorganisaties en individuele studenten door jaarlijks €60.000 aan subsidiebudget beschikbaar te stellen. De subsidieaanvragen worden behandeld door de studentencommissie van het U-fonds, STUF. Wij zijn STUF erg dankbaar voor subsidies voor o.a. studiereizen en symposia.

Vidius
Vidius is de centrale belangenbehartiger voor iedereen die in Utrecht studeert. Ze komt op voor de belangen van studenten in alle facetten van het leven als student. Het fonds is er onder andere om de educatieve of culturele activiteiten te ondersteunen die georganiseerd worden voor en door Utrechtse studenten. Wij zijn Vidius erg dankbaar voor subsidies voor o.a. studiereizen en symposia.

Dress Melogo-dressme
Zowel het leveren van kleding als het bedrukken daarvan zijn onderdeel van Dress Me. Alle textiel kan worden voorzien van zowel transferdruk, zeefdruk als full-colour druk. DressMe is een flexibel bedrijf en probeert zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen.
Wij zijn Dress Me dankbaar voor hun sponsoring en het altijd snel en met goede kwaliteit leveren van producten.

Bol.com
Van oorbellen tot vloerkleden en van rompertjes tot studieboeken voor studenten ASW: Bol.com is een webwinkel met een enorm uitgebreid assortiment. Wij zijn Bol.com erg dankbaar voor de samenwerking met betrekking tot studieboeken.

AthenaStudies
Sinds het studiejaar 2016-2017 werken wij samen met AthenaStudies. Deze organisatie verzorgt op dit moment bijlessen en stoomcursussen MTS voor alle ASW-ers. Wil je meer weten over (het inschrijven voor) deze bijlessen? Of heb je een suggestie voor een vak waar een stoomcursus voor zou moeten komen? Dat kan hier. Wij zijn AthenaStudies dankbaar voor de samenwerking.

Eetcafé Rex
Café Rex aan de Nobelstraat is het gezelligste café van heel Utrecht, en laat dit nou net de stamkroeg zijn van logo rex final-2Versatile! Elke 2e woensdag van de maand is het zover, de maandelijkse borrel in onze stamkroeg. Dit is de plek waar onze leden samenkomen. Ieder lid is welkom en neem vooral vrienden en vriendinnen mee!

Handjehelpen
Handjehelpen koppelt al 36 jaar vrijwilligers en stagiaires aan kinderen en volwassenen met een beperking, die een steuntje in de rug nodig hebben. Ze houden rekening met jouw wensen wat betreft beschikbaarheid en locatie, de problematiek waarmee je te maken krijgt en de leeftijd van je ‘hulpvrager’. Ook krijg je trainingen, ondersteuning en begeleiding. Een mogelijkheid is ook om je samen met een studiegenoot voor iemand in te zetten. Met een paar uurtjes hulp kun je al veel voor iemand betekenen!
Nieuwsgierig? Kijk op www.handjehelpen.nl of bel 030-2632950.
Wij zijn Handjehelpen dankbaar voor de samenwerking en trots op het werk dat zij doen!

Stichting Move
Stichting Move zorgt ervoor dat kinderen uit minderbedeelde wijken en studenten samenkomen om een maatschappelijk project te bedenken en uit te voeren. Hierbij brainstormen ze over de vraag ‘Hoe kunnen wij zelf de buurt verbeteren?’.
De ideeën en talenten van de kinderen staan hierbij voorop en samen met de studenten geven zij de buurt een boost. Tijdens het project nemen de studenten een kijkje in het leven van de kinderen en andersom. Twee groepen die elkaar normaal gesproken niet ontmoeten, leren elkaar zo kennen. Versatile houdt nauw contact met stichting Move en biedt daardoor elk jaar studenten de kans om mee te doen aan één van de projecten in Utrecht. Wij zijn Stichting Move dankbaar voor de samenwerking en de bijzondere ervaringen van onze commissieleden.

Bent u of is uw bedrijf geïnteresseerd in Versatile en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via pr@svversatile.nl.