Onze partners

Hieronder lees je meer over de organisaties waar Versatile mee samenwerkt. We zijn onze sponsoren erg dankbaar voor de bijdrage die zij leveren.

STUF

Het Utrechts Universiteitsfonds wil bijdragen aan de groei en bloei van de Universiteit Utrecht op het gebied van onderwijs, onderzoek en het universitaire leefklimaat. Ze ondersteunen studentenorganisaties en individuele studenten door jaarlijks €60.000 aan subsidiebudget beschikbaar te stellen. De subsidieaanvragen worden behandeld door de studentencommissie van het U-fonds, STUF. Wij zijn STUF erg dankbaar voor subsidies voor o.a. studiereizen en symposia.

Vidius

Vidius is de centrale belangenbehartiger voor iedereen die in Utrecht studeert. Ze komt op voor de belangen van studenten in alle facetten van het leven als student. Het fonds is er onder andere om de educatieve of culturele activiteiten te ondersteunen die georganiseerd worden voor en door Utrechtse studenten. Wij zijn Vidius erg dankbaar voor subsidies voor o.a. studiereizen en symposia.

SVR

De Studieverenigingenraad van VIDIUS bespreekt zaken die alle studieverenigingen in Utrecht aangaan. In de raad zit een vertegenwoordiger van elke faculteit van de Universiteit. Door middel van informatiebijeenkomsten en studievereniging-overleggen (SVO’s) wil de Studieverenigingenraad een omgeving te creëren waar studieverenigingen van allerlei faculteiten en disciplines van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen helpen bij vraagstukken. In het verleden zijn thema’s als internationalisering, verduurzaming en de AVG voorbij gekomen. Elke studievereniging kan een agendapunt aandragen via de vertegenwoordiger van haar faculteit.

Dress Me

Zowel het leveren van kleding als het bedrukken daarvan zijn onderdeel van Dress Me. Alle textiel kan worden voorzien van zowel transferdruk, zeefdruk als full-colour druk. DressMe is een flexibel bedrijf en probeert zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Wij zijn Dress Me dankbaar voor hun sponsoring en het altijd snel en met goede kwaliteit leveren van producten.

AthenaStudies

Sinds het studiejaar 2016-2017 werken wij samen met AthenaStudies. Deze organisatie verzorgt op dit moment bijlessen en stoomcursussen MTS voor alle ASW-ers. Wil je meer weten over (het inschrijven voor) deze bijlessen? Of heb je een suggestie voor een vak waar een stoomcursus voor zou moeten komen? Mail dan naar onderwijs@svversatile.nl !

Eetcafé Rex

Café Rex aan de Nobelstraat is het gezelligste café van heel Utrecht, en laat dit nou net de stamkroeg

zijn van Versatile! Elke 2e week van de maand is het zover, de maandelijkse borrel in onze stamkroeg. Dit is de plek waar onze leden samenkomen. Ieder lid is welkom en neem vooral vrienden en vriendinnen mee!

Handjehelpen

Handjehelpen koppelt al 40 jaar vrijwilligers en stagiaires aan kinderen en volwassenen met een beperking, die een steuntje in de rug nodig hebben. Ze houden rekening met jouw wensen wat betreft beschikbaarheid en locatie, de problematiek waarmee je te maken krijgt en de leeftijd van je ‘hulpvrager’. Ook krijg je trainingen, ondersteuning en begeleiding. Je kan je ook aanmelden bij de HelpCie; de commissie binnen Versatile  opgezet in samenwerking met Handjehelpen.

Nieuwsgierig? Kijk op www.handjehelpen.nl of bel 030-2632950.
Wij zijn Handjehelpen dankbaar voor de samenwerking en trots op het werk dat zij doen!

Stichting Move

Stichting Move zorgt ervoor dat kinderen uit minderbedeelde wijken en studenten samenkomen om een maatschappelijk project te bedenken en uit te voeren. Hierbij brainstormen ze over de vraag ‘Hoe kunnen wij zelf de buurt verbeteren?’. De ideeën en talenten van de kinderen staan hierbij voorop en samen met de studenten geven zij de buurt een boost. Tijdens het project nemen de studenten een kijkje in het leven van de kinderen en andersom. Twee groepen die elkaar normaal gesproken niet ontmoeten, leren elkaar zo kennen. Versatile houdt nauw contact met stichting Move en biedt daardoor elk jaar studenten de kans om mee te doen aan één van de projecten in Utrecht. Wij zijn Stichting Move dankbaar voor de samenwerking en de bijzondere ervaringen van onze commissieleden.

Bent u of is uw bedrijf geïnteresseerd in Versatile en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via pr@svversatile.nl.