Welkom bij Versatile

Versatile is dé studievereniging voor iedereen die Algemene Sociale Wetenschappen studeert aan de Universiteit Utrecht. De vereniging is opgericht op 3 juni 2012. De naam ‘Versatile’ komt uit het Latijn en betekent letterlijk veelzijdig. Net zoals ASW een veelzijdige, interdisciplinaire studie is, is Versatile een veelzijdige vereniging waar je voor veel verschillende dingen terecht kunt. Zo kun je (bijna) iedere dag terecht op onze verenigingskamer om even te ontspannen tussen je colleges door, organiseren we iedere week uiteenlopende activiteiten, bieden we je de mogelijkheid om ervaring op te doen met het organiseren van activiteiten en het doen van vrijwilligerswerk, zijn we er altijd voor je om je studie-gerelateerde vragen te beantwoorden en nog veel meer!

Organisatie

Versatile heeft een vijfkoppig bestuur dat verantwoordelijk is voor de vereniging. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, een commissaris onderwijs en een PR-coördinator en al deze functies worden bekleed door leden van de vereniging. Het bestuur wordt ondersteund door de Raad van Advies en de Kas Commissie en begeleidt de verschillende commissies bij het bedenken en uitvoeren van hun ideeën.

Versatile-kamer

Kamer B2.07 van het Sjoerd Groenmangebouw op de Uithof is dé plek van Versatile. In deze kamer zijn alle leden van Versatile welkom om een kopje koffie te drinken, een koekje te eten, een spelletje te spelen, een goed gesprek te voeren of gewoon even helemaal niets te doen.

Netwerk

Het netwerk van Versatile bestaat uit leden, alumni, verwante studieverenigingen, de afdeling Algemene Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht, bedrijfsrelaties en andere externen. Met z’n allen zorgen we ieder jaar opnieuw voor een geslaagd studiejaar.