Leer het zevende bestuur kennen
BESTUUR VERSATILE
2018-2019
Tamara Sjouw
Hoi allemaal,

mijn naam is Tamara Sjouw en ik ben dit jaar de voorzitter van Versatile. Ik ben momenteel vierdejaars ASW-student, omdat ik na mijn bachelor nog graag een bestuursjaar wilde doen.

Ik wil jullie graag iets meer over mijzelf vertellen. Ik kom uit het kleine plaatsje Hellevoetsluis, wat een stukje onder Rotterdam ligt. Ik ben daar niet heel vaak meer te vinden, want sinds ik in Utrecht woon is dit echt mijn ‘stadsie’ geworden. In mijn vrije tijd spreek ik dan ook het liefst af met vrienden om gezellig een drankje te gaan doen op de Neude of om een dansje te wagen in de Rex en de Vrienden. Verder vind ik het heerlijk om op een vrije avond een filmpje te kijken of te Netflixen. Mijn favoriete serie is The Office, die ik nu al voor de derde keer aan het kijken ben. Echt een aanrader!

Mijn bestuursjaar is nu al geweldig. Ik vind het heel fijn om mij helemaal te focussen op de vereniging en om mij in te zetten voor alle leden. De meeste voldoening haal ik uit activiteiten waarbij ik zie dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft! Ik wil er dan ook voor zorgen dat iedereen zich welkom voelt bij Versatile. Ik kan niet wachten op alles wat er dit jaar nog komen gaat!

Lize Heidinga
Hoi allemaal!

Ik ben Lize, een 19 jaar oude tweedejaars ASW-studente. Ik woon nu al iets meer dan een jaar in Utrecht, waar ik het erg naar mijn zin heb. Toch kom ik ook graag zo nu en dan terug in het prachtige Leeuwarden, waar ik ben opgegroeid. Eenmaal daar vind ik het altijd leuk om met vrienden terrasjes te pakken of te wandelen. Verder hou ik erg van soul- en gospelmuziek, kan je me altijd blij maken met spontane dansmomenten (op goede muziek) en zijn mijn all-time favourite snacks bevroren frambozen.

Binnen Versatile zal ik dit jaar de positie van Secretaris innemen. Dat betekent dat ik me voornamelijk bezig zal houden met het notuleren van vergaderingen en de mail van Versatile zal beheren. Ik heb er super veel zin in om samen met jullie de vetste activiteiten mee te gaan maken en om jullie allemaal nóg beter te leren kennen. Dit gaat een fantastisch jaar worden!

Anouschka Witte
Lieve Versatilers,

mijn naam is Anouschka, ik ben 19 jaren jong en tweedejaars ASW-student. Ik ben geboren op het mooiste eiland van Nederland, Texel. Het was daarom een grote stap om mijn eiland in te ruilen voor de grote stad Utrecht, maar dankzij Versatile voelde ik mij gelijk thuis hier. Met trots zal ik dan ook aankomend jaar de functie Penningmeester vervullen bij onze mooie vereniging. Ik ben gek op dansen, luisteren naar muziek uit de tijd dat ik nog niet eens geboren was, festivals en vanzelfsprekend ook concerten. Verder heb ik een enorme verslaving aan toetjes, waar ik dit jaar vanaf probeer te komen (ik neem het ook voor lief als dit mij niet gaat lukken). En schrik vooral niet als ik uit het niets een Duits woord door mijn zinnen gooi uit frustratie of juist enthousiasme, ook dit is een gekke eigenschap van mij (unglaublich!). Ik heb tot nu toe ontzettend genoten van onze eerste weken als bestuur, en ik kan niet wachten op alle mooie momenten die gaan komen dit jaar!

Anouk Rademaker
Commissaris Onderwijs
Allerliefste Versatilers!

Ik ben Anouk, 21 jaar oud en tweejaars ASW-studente. Ik kom uit het prachtige Leiden, maar woon al weer twee jaar in Utrecht waar ik me helemaal thuis voel. Dit komt onder andere door Versatile, naar mijn mening de mooiste vereniging van Utrecht! Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik dit jaar deel mag uitmaken van het zevende bestuur.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vrienden af te spreken, uitgebreid te koken of een potje te tennissen. Daarnaast kan je me ‘s nachts altijd wakker maken voor sushi of een cracker met hoemoes en ben ik altijd in voor een dansje in de kroeg.

Ik vervul dit jaar de functie Commissaris Onderwijs. Dit betekent dat je met al je vragen met betrekking tot ASW, de universiteit en het onderwijs in het algemeen bij mij terecht kan.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en hoop er met jullie een fantastisch jaar van te maken!

Mitsi van Zundert
PR-Coördinator
Hallo lieve Versatilers,

ik ben Mitsi en ik ben 20 jaartjes jong. Ik ben geboren en getogen in Breda en dus zeker ook trots op mijn ‘zachte G’. Toch heb ik Breda verlaten om in het mooie Utrecht te wonen, waar ik nu bijna 2.5 jaar woon. Ik zit op dit moment in het derde jaar van mijn studie en daarmee ook mijn derde actieve jaar bij Versatile. Ik heb me altijd enorm thuis gevoeld bij Versatile en ben daarom ook ontzettend trots dat ik dit jaar een deel uit mag maken van het zevende bestuur! Ik hou zelf enorm van festivals, reizen en spelletjes. Daarnaast ben ik ook altijd in voor een feestje of terrasje. Ik neem graag initiatief, hou ervan om nieuwe dingen te leren en ben ook creatief. Dat laatste komt goed van pas aangezien ik dit jaar de functie PR-Coördinator zal vervullen. Ik ben iets onhandiger dan ik toe wil geven en dat is ook waarom ik erg blij ben dat de Versatile-camera een bandje heeft die om je nek kan. Ik heb kei veel zin in komend jaar en hoop jullie allemaal veel te zien!