Voorzitter – Hannah Lucas

Hallo allemaal! Mijn naam ik Hannah, ik ben 19 jaar oud en tweedejaars ASW-student. Ik ben opgegroeid in het gezellige Nijmegen, en heb vanzelfsprekend de vierdaagse al meerdere keren gelopen. Komend jaar zal ik de voorzitter zijn van de mooiste vereniging van Utrecht. Ik ben gek op spelletjes, oude muziek, droge witte wijn, rokjes, winter, en heel veel praten. Voornamelijk dat laatste zal komend jaar nog goed van pas komen. Als jullie me komend jaar kwijt zijn, zal je me waarschijnlijk terugvinden op een paddenstoel in het sprookjesbos van de Efteling. Maar meestal ben ik gewoon in Utrecht te vinden, waar ik dit jaar heel veel mooie nieuwe herinneringen met jullie allemaal hoop te gaan maken! Zin in!

Secretaris – Marlynn Martens

Lieve leden, ik ben Marlynn, 19 jaar oud en derdejaars studente ASW. Ik kom uit Dronten, maar woon nu alweer twee jaar op kamers in Utrecht. Ik heb mijn hele leven gejudood en rugby nu bij de Rugbyende Utrechtse Studenten (RUS dus). Als ik niet op de kamer ben, kun je me dus waarschijnlijk vinden op het rugbyveld! Mijn guilty pleasures zijn Candy Crush, Japanse zoutjes en chocolade pinda’s. Verder houd ik van films, feestjes en broodjes kroket. En ja, ik ben best wel een vreetzak. Na twee actieve jaren bij Versatile mag ik komend jaar de functie Secretaris vervullen in het zesde bestuur van deze prachtige vereniging. Dit betekent dat ik de notulen zal maken, ledenmails zal versturen en de mail van Versatile ga beheren. Ik heb heel erg genoten van de eerste weken als bestuur en kijk enorm uit naar de rest van het jaar!

Penningmeester – Ruben van Hoogstraten

Hallo allemaal, mijn naam is Ruben, maar je mag ook Ruben zeggen. Ik ben 22 jaar en een groot spelletjesfanaat. Ik ben afkomstig uit het mooie dorp Raalte en woon nu drie jaar in Utrecht, waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Ik studeer LAS, maar heb in mijn eerste jaar ASW gedaan, waar ik meteen mijn plek heb gevonden bij Versatile en sindsdien niet meer weg te slaan ben. Dit jaar mag ik de rol van Penningmeester op mij nemen en zal mijn stinkende best doen om aan het eind van dit jaar het penningmeesterschap Excellent af te kunnen sluiten. Tot slot kun je mij altijd enthousiast maken voor een spelletje, een serie als ‘Game of Thrones’, een saucijzenbroodje, een avondje stappen en eigenlijk alles wat ook maar een klein beetje humor bevat. Ik ben ervan overtuigd dat dit een knallend jaar gaat worden!

Commissaris Onderwijs – Bart Daemen

Helleuu allerliefste Versatilers! Mijn naam is Bart, ik ben 22 jaren jong en aankomend jaar tweedejaars ASW’er. Ik kom oorspronkelijk uit Helden, een prachtig klein dorpje in Limburg. Na een klein avontuurtje in de wereld van de ICT heb ik besloten het roer om te gooien en ben ik hier in Utrecht ASW gaan studeren. In mijn vrije tijd zit ik met enige regelmaat achter mijn pc en vind ik het leuk om af en toe een stuk te gaan hardlopen, wanneer het mooi weer is. Nóg leuker vind ik het om rustig met wat vrienden een biertje te drinken. Aankomend jaar ga ik binnen Versatile de functie van Commissaris Onderwijs op me nemen. Dit wil zeggen dat je met alle vragen en ideeën met betrekking tot de Universiteit of over het onderwijs naar mij toe mag komen. Ik hoop jullie aankomend jaar te zien op de kamer en bij de vele activiteiten. Haije en tot snel bij Versatile!

PR-Coördinator – Fenna Walraven

Lieve mensen, mijn naam is Fenna. Ik ben 20 jaar, tweedejaars studente ASW en afkomstig uit het mooie Gouda, de stad van kazen en stroopwafels. Zoals jullie vast al gemerkt zullen hebben, ga ik het liefst met muziek, al dansend door het leven. Snacks zijn elk moment van de dag welkom en ik  heb een hekel aan mensen die woorden die op “en” eindigen met een “on-klank” uitspreken… Heel vervelond! Ik ben ontzettend blij en trots dat ik dit jaar volop gebruik kan gaan maken van mijn creatieve geest in mijn functie als PR-Coördinator. Ik kijk er naar uit jullie mooiste studententijdmomenten vast te leggen op camera, jullie te spammen op Facebook en te vermaken met mijn verhalen zonder moralen op de kamer. We gaan er een fantastisch jaar van maken!

Benieuwd naar oud-besturen? Klik dan hier!