Ereleden

Hieronder staan de ereleden van SV Versatile. Deze leden zijn tot erelid benoemd door hun belangrijke bijdragen aan de vereniging!
Bestuur I

Sanne Jeukens, Josephine Pilzecker, Paige van der Meer en Esther Stegeman vormen niet alleen het allereerste bestuur van Versatile, zij zijn tevens de oprichtsters en eerste ereleden van onze mooie studievereniging. Zij hebben urenlang gestreden via gesprekken en e-mails met belangrijke personen binnen de universiteit om het bestaansrecht van onze vereniging te regelen. Zij hebben ervoor gezorgd dat Versatile is begonnen als commissie binnen SGS en vervolgens Versatile tot een onafhankelijke vereniging gemaakt. Versatile is ontstaan vanuit de behoefte aan meer verbinding tussen de studenten ASW en het eerste bestuur heeft keihard gewerkt om de eerste studiereis naar Krakau, het eerste ledenweekend en nog meer activiteiten op te zetten met de mensen die zij binnen de studie kenden. Zo is er een fijne, laagdrempelige sfeer gecreëerd en kunnen alle ASW studenten tot op de dag van vandaag terecht bij Versatile.

Christiaan van Kasteel

Christiaan van Kasteel, beter bekend als Chris, is in het jaar 2016-2017 door het vijfde bestuur tijdens de laatste ALV tot erelid benoemd. Chris heeft veel voor onze vereniging betekent: hij was de allereerste PR-Coördinator en heeft daarmee de promotie van de vereniging een grote boost gegeven. Hij heeft bijvoorbeeld de sticker van Versatile ontworpen. Daarnaast is Chris zeer actief geweest als lid bij Versatile. Hij heeft deelgenomen aan een ontelbaar aantal commissies en heeft voor veel input gezorgd tijdens bijna alle Algemene Ledenvergaderingen.