Over Versatile

Versatile is dé studievereniging voor ASW-studenten in Utrecht. De naam komt uit het Latijn en betekent letterlijk ‘veelzijdig’, dit sluit aan bij de interdisciplinariteit van ASW.

Studie-inhoudelijke activiteiten
De studie-inhoudelijke activiteiten worden georganiseerd ter verdieping van de studie ASW. Denk hierbij aan lezingen en excursies die aansluiten bij collegestof of actuele maatschappelijke thema’s.

Ontspannende activiteiten
Naast studeren en hard werken moet er natuurlijk ook genoeg tijd zijn om te ontspannen. Het studentenleven wordt niet voor niets de mooiste tijd van je leven genoemd. Versatile biedt verschillende activiteiten aan waarbij je je medestudenten beter kunt leren kennen. Naast de maandelijkse borrel in onze stamkroeg Café Rex, worden er activiteiten georganiseerd. Deze gaan van lekker ontspannen tot zeer actief, zo is er voor ieder wat wils. Denk aan feesten, sportdagen of bowlen.

Versatile op reis
Ieder jaar wordt er een studiereis georganiseerd. De bestemming van deze reis is steeds weer een verrassing. Tijdens de reis wordt er aandacht besteed aan de culturele aspecten van de bestemming, maar is er ook voldoende tijd voor ontspanning. Naast deze grote reis is er halverwege het jaar een ledenweekend en aan het begin van ieder collegejaar een eerstejaarsweekend. Ook is er een commissie die een weekend weg en een 24-uursreis organiseert.

Commissies
Om deze activiteiten mogelijk te maken, heeft Versatile meerdere commissies. ‘Voor studenten, door studenten’ is een bekend begrip. Dit betekent dat de commissies bestaan uit leden. De commissies richten zich op verschillende activiteiten en zijn verantwoordelijk voor de organisatie hiervan. Het aansluiten bij een commissie is een verrijking van je studie en zorgt er gelijk voor dat je meer mensen leert kennen.

ledenpasLedenpas
Voor leden van Versatile is er een ledenpas! Met deze pas krijg je korting binnen en buiten de borrels in Café Rex. Een vaasje kost met je pas maar €2,- en een fluitje €1,80. Ook krijg je €1,- korting op de daghap! Heb jij nog geen ledenpas maar wil je er wel graag een? Mail dan naar pr@svversatile.nl en het wordt geregeld!

De Blauwdruk
Ons verenigingsblad, dat aan het eind van het jaar uitkomt. Hierin informeren wij onze leden over de stand van de vereniging, worden artikelen geschreven over keuzemogelijkheden en ervaringen van ouderejaars ter voorlichting aan jongere studenten en bovenal wordt hierin ruimte gelaten voor leuke, vrolijke en opmerkelijke verhalen van iedereen die iets kwijt wil. De maandelijkse online blog is hier te vinden.