Batavierenrace

• Dit evenement is voorbij.

Batavierenrace

10 mei 2019 - 12 mei 2019

Lieve leden,

Het weekend van 10 t/m 12 mei is het weer tijd voor de grote Batavierenrace! We gaan in etappes rennen van Nijmegen naar Enschede. We zullen dit jaar samen met Usocia (de studievereniging van Sociologie) gaan strijden voor de eerste plaats. Dit doen we onder de zinspreuk: Hoeveel bier kan jij (e-)tappen? Voor maar €23,- kan jij mee op dit fantastische weekend! Naast de grote race mag het feest zeker niet vergeten worden! Aansluitend vindt namelijk het grootste studentenfeest van de Benelux plaats. Hopelijk zien we jullie dat weekend in jullie mooiste sportoutfits!

Je kunt je opgeven voor de korte, middel of lange afstand. Daarnaast kun je vermelden of je in de nacht, ochtend of middag wilt hardlopen. Laat eventjes weten of je graag mee wil doen aan de race óf dat het niet uitmaakt. Laat dit weten in je opmerkingen op Codex (https://m-versatile.codex.link/)!

Liefs,
De CondiCie