Careernight FSW

• Dit event is voorbij.

Careernight FSW

april 30 @ 18:00 - 23:00

Op dinsdag avond, 30 april, zullen alle studieverenigingen van de faculteit Sociale Wetenschappen (Alcmaeon, Djembé, PAP, SGS, Usocia, Versatile en VOCUS) de eerste editie van de Carrière Nacht FSW organiseren!

Op deze avond zullen het Academie Gebouw en 30 alumni van alle verschillende opleidingen voor je klaar staan. Drie rondes van panelgesprekken met alumni uit 9 verschillende werkvelden; van justitie en veiligheid tot sociale duurzaamheid, van jeugdzorg tot het bedrijfsleven, van onderwijs tot onderzoek. Ontdek de alumni markt en spreek individueel met alumni over hun functie, werk en organisatie. Een interactieve avond waarbij verder wordt gekeken dan alleen jouw studie. Stap uit het hokje van ‘psycholoog’, ‘socioloog’ of ‘antropoloog’ en ontdek wat er voor jou mogelijk is in de verschillende werkvelden! Crossing borders tijdens de Carrière Nacht FSW met als hoofdthema ‘interdisciplinariteit’!

Om je in te schrijven, ga naar https://whatsnextfsw.nl/inschrijven/

Datum:
april 30