ONDERWIJS

Inspraak

De Inspraak is er voor jou!

De Inspraak is het medezeggenschapsorgaan voor studenten binnen de Faculteit Sociale Wetenschappen. De Inspraak geeft studenten de kans om kritisch te kijken naar hun onderwijs en hierbij ook hun input naar voren te brengen. Ben je hierin geïnteresseerd en wil je je mening geven? Neem dan contact op met de OpleidingsCommissie (OC-kamer) van ISW. Deze bestaat dit jaar uit Isabelle, Sten en Tycho. Ze vertegenwoordigen jouw stem in het onderwijs en streven ernaar om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen. Dit doen ze door middel van in werkgroepen en bijeenkomsten met jaarvertegenwoordigers (voor eerstejaars ISW’ers). Hier komen allerlei cursusgerelateerde zaken aan bod, zoals hoorcolleges, werkgroepen, inhoud van de stof en tentamens. Daarnaast vergaderen ze regelmatig met docenten, waarin ze jullie punten kunnen meenemen. Ook op facultair niveau kan de OC-kamer samen met jullie een bijdrage leveren voor ISW en de Faculteit Sociale Wetenschap! Met jullie inbreng willen ze het onderwijs verbeteren.

Voor vragen, opmerkingen of suggesties over de opleiding kun je ze altijd mailen naar oc.isw@uu.nl, een DM sturen naar hun instagrampagina @inspraak_isw of ze aanspreken als je ze tegenkomt.

Wil je meer informatie over de Inspraak in het algemeen? Kijk dan hier.

Dit studiejaar is Iris Ligteringen, onze Commissaris Studie inhoudelijk, de ContactPersoon Inspraak (CPI) vanuit het Versatile-bestuur. Dit betekent dat zij de schakel vormt tussen de leden van Versatile en de rest van de Inspraak. Valt je iets op aan het onderwijs? Aarzel dan niet om haar te benaderen als je haar ziet, op de universiteit of tijdens een activiteit van Versatile, of stuur een mail naar studieinhoudelijk@svversatile.nl.