SAMENWERKINGEN

Ledenpas

Als Versatiler geniet je van verschillende kortingen bij bedrijven met je Versatile ledenpas (welke te vinden is in de Versatile app). De kortingen hiervan zijn te vinden op Codex onder het kopje ‘coupons’. Daar vind je als Versatiler ook meer informatie! Door het laten zien van de Versatile app, kan je bij deze bedrijven kortingen krijgen. Hieronder staan de bedrijven vernoemd!
Ouwe Dikke Dries

    OUWE DIKKE DRIES – Het gezelligste cafe van Utrecht sinds 1937!Ouwe Dikke Dries is het gezelligste café van heel Utrecht, en laat dit nou net de stamkroeg zijn van Versatile! Elke 2e woensdag van de maand houden we onze maandelijkse borrel hier, maar ook buiten deze momenten krijg je exclusieve korting als Versatiler. Check de korting in Congressus of in de app!

 

DressMe Clothing

DressMe Clothing verzorgt elk jaar de commissieshirts en bestuurskleding van Versatile. Bij DressMe kun je allerlei soorten kleding laten bedrukken of borduren. Daarnaast hebben ze veel andere producten waar een tekst, logo of afbeelding op kan worden gedrukt. Als Versatiler krijg je 10% korting!

 

Hart van Utrecht

Hart van Utrecht heeft een speciale actie voor Versatilers! Maak gebruik van het 2- of 3-uursarrangement waarbij je kunt poolen inclusief onbeperkt bier, wijn en fris. Het 2-uursarrangement kost slechts €17.50 pp en het 3-uursarrangement €24.50. Veel plezier!

 

SoaStudentarts

   We praten er niet graag over, maar we kunnen er wel mee te maken krijgen. Bestel een test via soastudentarts.nl, voer deze thuis uit en ontvang met de code ‘versatile’ gratis medicatie bij een positieve test op chlamydia. 

 

De Eventsbakery

De Eventsbakery heeft een geweldige aanbieding voor jou en je vrienden! Voor elke Versatiler is er een voucher waarmee jij samen met 9 vrienden een super tof uitje kan doen op verschillende locaties in Nederland. 

Materiaal, kleding, een masker en de groepsinstructie zijn inbegrepen en er zijn twee opties, namelijk:

3 uur Airsoft, inclusief 75 kogels per persoon OF 2,5 uur Paintball, inclusief 50 paintkogels per persoon.

Stuur een mail naar extern@svversatile.nl en vraag jouw voucher aan!

 

Escaping

Escaping is het leukste groepsuitje voor vrienden, families en collega’s. Centraal gelegen in Utrecht, Breda en Antwerpen, met horeca op dezelfde locatie. Als Versatiler kun je 10% korting krijgen van zondag t/m vrijdag. Kijk in Codex of in de app voor de exclusieve kortingscode! Zie meer op: escaping.nl

 

 

Feestkleding365

Feestkleding365 is een grote online feestwinkel met meer dan 14 000 kostuums en accessoires! Hier slaag je dus gegarandeerd voor jouw carnavalskostuum, oktoberfest pakje of outfit voor een verkleedfeest. De exclusieve kortingscode is te vinden in Codex of in de app. Zie meer op: feestkleding365.nl.

Silent Disco NOX

Bij Silent Disco NOX kun je Silent Disco materiaal bestellen voor al je Silent Disco feesten!
Als lid van Versatile krijg je d.m.v. een kortingscode 15% korting bij een bestelling vanaf 5 koptelefoons. De exclusieve kortingscode is te vinden in Codex of in de app. Zie meer op: SilentDiscoNOX.nl