SAMENWERKINGEN

Ledenpas

Op deze pagina vind je een overzicht van alle bedrijven waar Versatile op dit moment een samenwerking mee heeft. Versatile zoekt altijd een manier om bedrijven buiten Versatile te verbinden met leden. Versatile is dan ook alle bedrijven die met ons een samenwerking hebben erg dankbaar. In het ledenportaal van Congressus of in de app vind je je eigen ledenpas terug. Bij vertoon van de ledenpas bij de volgende bedrijven krijg jij als lid voordeel, dus maak hier vooral gebruik van!

Ouwe Dikke Dries is het gezelligste café van heel Utrecht, en laat dit nou net de stamkroeg zijn van Versatile! Elke 2e woensdag van de maand houden we onze maandelijkse borrel hier, maar ook buiten deze momenten krijg je exclusieve korting als Versatiler.

Check de korting in Congressus of in de app!

OUWE DIKKE DRIES

De Eventsbakery heeft een geweldige aanbieding voor jou en je vrienden! Voor elke Versatiler is er een voucher waarmee jij samen met 9 vrienden een super tof uitje kan doen op verschillende locaties in Nederland. Materiaal, kleding, een masker en de groepsinstructie zijn inbegrepen en er zijn twee opties, namelijk:

– 3 uur Airsoft, inclusief 75 kogels per persoon  

– 2,5 uur Paintball, inclusief 50 paintkogels per persoon.

Stuur een mail naar extern@svversatile.nl en vraag jouw voucher aan!

EVENTS BAKERY

We praten er niet graag over, maar we kunnen er wel mee te maken krijgen.

Bestel een test via soastudentarts.nl, voer deze thuis uit en ontvang met de code ‘versatile’ gratis medicatie bij een positieve test op chlamydia. 

SOA STUDENTEN ARTS

 

Hart van Utrecht heeft een speciale actie voor Versatilers! Maak gebruik van het 2- of 3-uursarrangement waarbij je kunt poolen inclusief onbeperkt bier, wijn en fris.

Het 2-uursarrangement kost slechts €17.50 pp en het 3-uursarrangement €24.50. Veel plezier!

HART VAN UTRECHT

Cupp is een tweede thuis voor elke koffieliefhebber in Utrecht. Een knusse koffiebar waar je elke dag van harte welkom bent voor waanzinnig lekkere specialty coffee en thee, een vers ontbijtje of lunch met huisgebakken zoetigheden.

Als lid krijg jij 10% korting op afhalen bij Cupp!

CUPP

Enter the Wave is een organisatie die surfvakanties aanbiedt voor studenten. De reis wordt volledig door Enter The Wave verzorgd en je gaat een te gekke tijd tegemoet in het Buitenland. Als lid van Versatile krijg je 30 euro korting op je surfvakantie als je boekt.

Mail naar: extern@svversatile.nl en vraag jouw korting aan!

 

ENTER THE WAVE

Bij Silent Disco NOX kun je Silent Disco materiaal bestellen voor al je Silent Disco feesten!
Als lid van Versatile krijg je d.m.v. een kortingscode 15% korting bij een bestelling vanaf 5 koptelefoons.

De exclusieve kortingscode is te vinden in Congressus of in de app. Zie meer op: SilentDiscoNOX.nl 

 

 

SILENT DISCO NOX

Feestkleding365 is een grote online feestwinkel met meer dan 14 000 kostuums en accessoires! Hier slaag je dus gegarandeerd voor jouw carnavalskostuum, oktoberfest pakje of outfit voor een verkleedfeest.

De exclusieve kortingscode is te vinden in Congressus of in de app. Zie meer op: feestkleding365.nl.

 

FEESTKLEDING 365

Escaping is het leukste groepsuitje voor vrienden, families en collega’s. Centraal gelegen in Utrecht, Breda en Antwerpen, met horeca op dezelfde locatie. Als Versatiler kun je 10% korting krijgen van zondag t/m vrijdag.

Kijk in Congressus of in de app voor de exclusieve kortingscode! Zie meer op: escaping.nl

ESCAPING

DressMe Clothing verzorgt elk jaar de commissieshirts en bestuurskleding van Versatile. Bij DressMe kun je allerlei soorten kleding laten bedrukken of borduren. Daarnaast hebben ze veel andere producten waar een tekst, logo of afbeelding op kan worden gedrukt.

Als Versatiler krijg je 10% korting!

DRESS ME