Ledenpas

Als Versatiler geniet je van verschillende kortingen bij bedrijven met je Versatile ledenpas (welke te vinden is in de Versatile app). De kortingen hiervan zijn te vinden op Codex onder het kopje ‘coupons’. Daar vind je als Versatiler ook meer informatie! Door het laten zien van de Versatile app, kan je bij deze bedrijven kortingen krijgen. Hieronder staan de bedrijven vernoemd!
Café Rex

Café Rex aan de Nobelstraat is het gezelligste café van heel Utrecht, en laat dit nou net de stamkroeg zijn van Versatile! Elke 2e woensdag van de maand houden we onze maandelijkse borrel hier, maar ook buiten deze momenten krijg je exclusieve korting als Versatiler.

 

DressMe Clothing

DressMe Clothing verzorgt elk jaar de commissieshirts en bestuurskleding van Versatile. Bij DressMe kun je allerlei soorten kleding laten bedrukken of borduren. Daarnaast hebben ze veel andere producten waar een tekst, logo of afbeelding op kan worden gedrukt.

 

Hart van Utrecht

Hart van Utrecht heeft een speciale actie voor Versatilers! Maak gebruik van het 2- of 3-uursarrangement waarbij je kunt poolen inclusief onbeperkt bier, wijn en fris! Het 2-uursarrangement kost slechts €13.50 pp en het 3-uursarrangement €18.50.

 

SoaStudentarts

   We praten er niet graag over, maar we kunnen er wel mee te maken krijgen. Bestel een test bij soastudentarts.nl, voer deze thuis uit en ontvang met de code ‘versatile’ gratis medicatie bij een positieve test op chlamydia.

4EARS

Bij www.4ears.com krijg je als Versatiler 20% korting op alle aankopen! Koop hier dus snel je oordoppen om je gehoor te beschermen bij een festival of feest.

 

Escaping

Escaping is het leukste groepsuitje voor vrienden, families en collega’s. Centraal gelegen in Utrecht, Almere en Antwerpen, met horeca op dezelfde locatie. Maak nu een keuze uit onze verschillende escape rooms!

 

De Eventsbakery

De Eventsbakery heeft een mooie aanbieding voor jou en je vrienden! Voor elke Versatiler is er een voucher waarmee jij en 9 vrienden een super tof uitje kunnen doen op verschillende locaties in Nederland, namelijk:

3 uur Airsoft, inclusief 75 kogels per persoon. 2,5 uur Paintball, inclusief 50 paintkogels per persoon. Bij beide opties zijn materiaal, kleding, een masker en de groepsinstructie inbegrepen.

 

Feestkleding365

Feestkleding365 is een grote online feestwinkel met meer dan 15 000 kostuums! Hier slaag je dus gegarandeerd voor jouw carnavalskostuum, oktoberfest pakje of outfit voor een verkleedfeest. Zie meer op: https://www.feestkleding365.nl/

 

Fresh Drive

Als Versatiler kun je vanaf nu met korting je rijbewijs halen bij onze nieuwe partner rijschool Fresh Drive! De beste instructeurs met voldoende ervaring heeft Fresh Drive voor je geselecteerd. Elke les je vaste instructeur. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Als Versatiler krijg je korting op een lespakket!

PM2AM

PM2AM is een organisatie waar je verschillende soorten reisjes kan boeken! Via Versatile krijg je hier 10% korting voor. Op hun website kan je het verschillende aanbod aan reisjes en extra’s zien: https://pm2amtrips.com  Op de Versatile-kamer liggen flyers met meer informatie. De code is te vinden in Codex of op de app!

 

ScriptieMaster

Hulp nodig bij het starten of afronden van je scriptie?
Ieder student kan bij ScriptieMaster terecht voor scriptiebegeleiding! Of je het lastig vindt om te beginnen, bent vastgelopen tijdens het schrijven van je scriptie, of moeite hebt om gemotiveerd te blijven, wij bieden altijd de juiste begeleiding die bij jouw situatie past. Zo zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen. Lees hier meer over onze begeleiding of vraag via onderstaande knop direct een gratis adviesgesprek aan. Als lid van Versatile krijg je 10% korting.

El Mundo

Als lid van Versatile kan je van zondag t/m donderdag onbeperkt tapas eten en onbeperkt drinken voor €32,50. Ben je met meer dan 8? Dan kan je kiezen voor menu 2 (zie website) en onbeperkt drinken, ook voor €32,50.

SV Versatile,
Sjoerd Groenmangebouw B2.07,
Padualaan 14, 3584 CH Utrecht
info@svversatile.nl

© 2018 SV Versatile

Copyright © 2018 SV Versatile. Alle rechten voorbehouden.