SAMENWERKINGEN

Partners

Hieronder lees je meer over de organisaties waar Versatile mee samenwerkt. We zijn onze sponsoren erg dankbaar voor de bijdrage die zij leveren.

STUF

Het Utrechts Universiteitsfonds wil bijdragen aan de groei en bloei van de Universiteit Utrecht op het gebied van onderwijs, onderzoek en het universitaire leefklimaat. Ze ondersteunen studentenorganisaties en individuele studenten door jaarlijks €60.000 aan subsidiebudget beschikbaar te stellen. De subsidieaanvragen worden behandeld door de studentencommissie van het U-fonds, STUF. Wij zijn STUF erg dankbaar voor subsidies voor o.a. studiereizen en symposia.

VIDIUS

Vidius is de centrale belangenbehartiger voor iedereen die in Utrecht studeert. Ze komt op voor de belangen van studenten in alle facetten van het leven als student. Het fonds is er onder andere om de educatieve of culturele activiteiten te ondersteunen die georganiseerd worden voor en door Utrechtse studenten. Wij zijn Vidius erg dankbaar voor subsidies voor o.a. studiereizen en symposia.

SVR

De Studieverenigingenraad van VIDIUS bespreekt zaken die alle studieverenigingen in Utrecht aangaan. In de raad zit een vertegenwoordiger van elke faculteit van de Universiteit. Door middel van informatiebijeenkomsten en studievereniging-overleggen (SVO’s) wil de Studieverenigingenraad een omgeving te creëren waar studieverenigingen van allerlei faculteiten en disciplines van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen helpen bij vraagstukken. In het verleden zijn thema’s als internationalisering, verduurzaming en de AVG voorbij gekomen. Elke studievereniging kan een agendapunt aandragen via de vertegenwoordiger van haar faculteit.

DRESS ME

Zowel het leveren van kleding als het bedrukken daarvan zijn onderdeel van Dress Me. Alle textiel kan worden voorzien van zowel transferdruk, zeefdruk als full-colour druk. DressMe is een flexibel bedrijf en probeert zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Wij zijn Dress Me dankbaar voor hun sponsoring en het altijd snel en met goede kwaliteit leveren van producten.

POOL CAFÉ HART VAN UTRECHT

Pool café Hart van Utrecht is het allerleukste pool café! Het ligt lekker centraal aan de Ganzenmarkt in Utrecht. Wij werken al een aantal jaren samen met Hart van Utrecht en organiseren hier onder andere elk jaar een poolactiviteit aan het begin van het collegejaar. Je kan hier voor voor een fijne prijs poolen en borrelen met verschillende arrangementen. Als Versatiler kan dit met korting, dus kijk vooral ook even onder onze ledenpas!

EETCAFE REX

Café Rex aan de Nobelstraat is het gezelligste café van heel Utrecht, en laat dit nou net de stamkroeg zijn van Versatile! Elke 2e week van de maand is het zover, de maandelijkse borrel in onze stamkroeg. Dit is de plek waar onze leden samenkomen. Ieder lid is welkom en neem vooral vrienden en vriendinnen mee!

BIJLESHUIS

Sinds eind studiejaar 2019-2020 werken we samen met het Bijleshuis. Zij verzorgen bijlessen en scriptiebegeleiding. Als je zelf in je 3e jaar of hoger zit, kan je jezelf ook aanmelden als bijlesdocent. Wanneer je minimaal 8 uur bijles afneemt, ontvang je €20,- cashback, wanneer je minimaal 6 uur bijles geeft, ontvang je dit ook. Het is hiervoor belangrijk dat je je aanmeldt via deze link.

HANDJEHELPEN

Handjehelpen koppelt al 40 jaar vrijwilligers en stagiaires aan kinderen en volwassenen met een beperking, die een steuntje in de rug nodig hebben. Ze houden rekening met jouw wensen wat betreft beschikbaarheid en locatie, de problematiek waarmee je te maken krijgt en de leeftijd van je ‘hulpvrager’. Ook krijg je trainingen, ondersteuning en begeleiding. Je kan je ook aanmelden bij de HelpCie; de commissie binnen Versatile  opgezet in samenwerking met Handjehelpen.

Nieuwsgierig? Kijk op www.handjehelpen.nl of bel 030-2632950.
Wij zijn Handjehelpen dankbaar voor de samenwerking en trots op het werk dat zij doen!

STICHTING MOVE

Stichting Move zorgt ervoor dat kinderen uit minderbedeelde wijken en studenten samenkomen om een maatschappelijk project te bedenken en uit te voeren. Hierbij brainstormen ze over de vraag ‘Hoe kunnen wij zelf de buurt verbeteren?’. De ideeën en talenten van de kinderen staan hierbij voorop en samen met de studenten geven zij de buurt een boost. Tijdens het project nemen de studenten een kijkje in het leven van de kinderen en andersom. Twee groepen die elkaar normaal gesproken niet ontmoeten, leren elkaar zo kennen. Versatile houdt nauw contact met stichting Move en biedt daardoor elk jaar studenten de kans om mee te doen aan één van de projecten in Utrecht. Wij zijn Stichting Move dankbaar voor de samenwerking en de bijzondere ervaringen van onze commissieleden.

KNAEK

Kneak is dé studentenkortingsapp. In geheel Nederland en België ontvang je met Knaek in 28 studentensteden de hoogste en meest exclusieve studentenkortingen. Download de Knaekapp en krijg met jouw Knaek-ID toegang tot meer dan 1.500 dikke kortingen. Nooit meer skeer met Knaek. Bestel jouw Knaek-ID hier. Het gehele collegejaar geldig en gratis, net zoals al het geld wat je er mee bespaart. Download en activeer de Knaekapp en bespaarze hè!

Bent u of is uw bedrijf geïnteresseerd in Versatile en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via extern@svversatile.nl.