VERENIGING

Bestuur XI

Bestuur XI

2022-2023

ELLA

VOORZITTER & COMMISSARIS STUDIE-INHOUDELIJK

Ella Gerdes

Hoi allemaal!

Ik ben Ella, ik ben 20 jaar oud en ik zit op dit moment in mijn derdejaar ISW. Ik kom uit een klein dorpje genaamd Huissen, maar dat kennen jullie vast niet, dus ik zeg altijd dat ik uit Arnhem kom. Nu woon ik sinds twee jaar in het gezellige Utrecht en ik heb het hier ontzettend naar m’n zin. In mijn vrije tijd ben ik het liefst met vrienden, houd ik van gezelligheid, borrelen, uitgaan maar ben ik ook blij met een theetje, bak ijs (ben ik verslaafd aan) en een slechte serie op de bank. Ook ben ik uit pure verveling in de lockdown begonnen met wat plantjes in huis nemen, en weet inmiddels alles over licht, water, luchtvochtigheid, voeding en potgrond. Als ik me in een sportieve bui voel kan je me ook nog wel eens vinden bij rocycle.

De afgelopen twee jaar heb ik erg genoten van mijn tijd bij Versatile. In mijn eerste jaar zat ik in de ParticipaCie. Helaas was corona er, maar gelukkig was het zelfs online gezellig genoeg om in mijn tweede jaar twee commissies te gaan doen, de StudieCie en de KampCie. Versatile is een open en gezellige vereniging waar ik mij meteen thuis voelde. Daarom ben ik ontzettend blij en trots dat ik dit jaar een rol vervul van het XIe bestuur der Versatile.

We gaan er een geweldig jaar van maken! Veel liefs!

LISA

SECRETARIS

Lisa Teeuw

Lieve allemaal,

Mijn naam is Lisa en ik ben vierdejaars ISW’er. Ik ben 22 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Enschede, al is dat Twentse accent er inmiddels wel uit. Ik woon namelijk al een tijdje op kamers in het prachtige Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vrienden om avondjes uit te gaan en festivals te pakken, maar ook om spelletjes te spelen en series te kijken. Verder ben ik regelmatig in de keuken te vinden om nieuwe recepten uit te proberen, op het voetbalveld om een balletje te trappen of ergens in het buitenland om leuke plekjes te ontdekken. Bij Versatile heb ik me al ingezet voor verschillende commissies, namelijk de StudieCie, DiesCie en ParticipaCie en ik ben ontzettend enthousiast om dit jaar aan de slag te gaan als secretaris bij Versatile. Ik vind Versatile zo’n gezellige vereniging, met een open sfeer en geweldige mensen dat ik graag nog een jaartje achter m’n bachelor aan plak om deel van het bestuur te mogen zijn. Ik heb er super veel zin in en we gaan er een top jaar van maken!

ELLEN

PENNINGMEESTER

Ellen van Uden

Hoi!

Mijn naam is Ellen, ik ben 21 jaar oud en ik zit in mijn derde jaar van ISW. Ik kom uit een klein dorpje genaamd Hernen, dat in de buurt ligt van Wijchen. Voor de mensen die dat ook niet kennen, dat is vlakbij Nijmegen. Maar tegenwoordig woon ik op mezelf in Wageningen, wat natuurlijk niks is bij het prachtige Utrecht. Daarom ben ik dan ook geregeld hier te vinden.

In mijn vrije tijd ben ik graag met veel verschillende dingen bezig. Zo heb ik een leuke baan in de zorg, speel ik graag een potje volleybal en neem ik graag een duik in een meer. Ik doe ook graag iets met vrienden, zoals een wandeling maken, samen koken en een spelletjes spelen. Daarnaast speel ik in verschillende Dungeons and Dragons campaigns, waardoor ik nu waarschijnlijk als een enorme nerd klink, maar dat is oké.

Ik heb Versatile leren kennen als een vereniging voor iedereen, waarbij iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. Hier kan ik mezelf in vinden en hoop dat gevoel anderen ook te geven. Daarom draag ik graag mijn steentje hieraan bij, wat ik vorig jaar al heb mogen doen in de StudiereisCie. Ik ben blij dat ik dit jaar als bestuur mijn steentje bij kan dragen aan deze vereniging, en ik ben trots om dit jaar de penningmeester van het elfde bestuur te mogen zijn.

 

LOTTE

COMMISSARIS EXTERN

Lotte Röling

Hi lieve Versatilers,

Ik ben Lotte, 20 jaar en kom uit een klein dorpje genaamd Uithoorn, wat vlakbij Amsterdam ligt. Gelukkig woon ik al een jaartje vlakbij Utrecht en ben ik dus lekker vaak in de stad te vinden. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van ISW, maar moet ik nog even ontdekken en uitvinden wat ik hierna precies zou willen doen. Verder ben ik dol op heerlijk terrassen met vrienden, een festival te pakken of gewoon lekker casual met z’n alle een film te kijken. Ook ga ik graag op wintersport om lekker te skiën om het vervolgens in de aprés ski af te sluiten. Mijn lievelingskleur is geel (en blauw natuurlijk) en ik hou van karaoke.

Afgelopen jaar heb ik mogen ontdekken wat voor prachtige vereniging Versatile is en heb ik me ingezet voor de FeesCie. Iedereen is welkom en je maakt de gezelligste dingen mee! Precies daarom ben ik ook hartstikke trots dat ik dit jaar een deel van het elfde bestuur mag zijn.

We gaan er met z’n alle een top jaar van maken!! Zie ik jullie snel?
Heel veel liefs

FÉLINE 

ALGEMEEN BESTUURSLID

Féline van Zuijlen

Hee allemaal!

Ik ben Féline, ik ben 19 jaar en dit jaar tweedejaars ISW’er. Ik kom uit Reeuwijk, een dorp naast Gouda, waar ik nog steeds gezellig met mijn ouders en kat woon.

Mijn grootste hobby’s zijn eigenlijk vooral leuke dingen doen met vrienden, zoals uitgaan, een terrasje pakken of lekker eten. Maar een avondje op de bank chillen vind ik ook heerlijk. Daarnaast ben ik ook dol op reizen en bakken doe ik ook nog af en toe. Verder moet ik bekennen dat sport niet mijn favoriete bezigheid is, ondanks dat ik wel mijn hele leven op dansen heb gezeten. Als bijbaan werk ik in de bediening bij een Italiaans restaurant, waar ik met gezellige collega’s regelmatig geniet van een mislukte pizza.

Het afgelopen jaar was mijn eerste jaar bij Versatile. Ik was gelijk lekker actief door twee commissies te doen, namelijk de StudieCie en de MoveCie. Daarnaast was ik ook regelmatig bij activiteiten te vinden. Ik vind het superleuk en ook een grote eer dat ik mij nog aan mag sluiten bij dit bestuur. Ondanks dat ik het ook nog spannend vind wat mij te wachten staat dit jaar, heb ik er ook heel veel zin in!

Liefs, Féline

LUUK 

VOORZITTER – VROEGTIJDIG BESTUURSTAKEN NEERGELEGD

Luuk van den Akker

Lieve Versatilers,

Mijn naam is Luuk en ik ben 20 jaartjes jong. Ik woon in Hoogland, een prachtig dorpje in Amersfoort en dus ook lekker dichtbij de domstad. Op deze manier kan ik heerlijk genieten van de prachtige straatjes, telkens wanneer ik met de trein het mooie Utrecht binnen kom, maar hoef ik ook weer niet te vroeg op te staan om het gezellig te hebben met jullie! Wanneer ik niet met school bezig ben, speel ik graag een potje voetbal of loop ik hard om zo een beetje de conditie op peil te houden. Als ik niet zo ongelooflijk actief bezig ben zit ik lekker op de bank een serietje of een film te kijken, of weg te dutten met wat muziek op. In het weekend luister ik de muziek alleen wel liever op een feestje en wanneer er wat geld op mijn rekening staat op de zeldzame momenten, wordt er wel eens een festival bezocht. Dit zou mijn derde jaar ISW zijn geweest, maar ik heb ondervonden dat mijn kwaliteiten ergens anders liggen, namelijk de journalistiek. Dit neemt niet weg dat ik het afgelopen jaar ontzettend heb genoten van alles wat Versatile had te bieden. Ik heb veel plezier gehad tijdens de geweldige activiteiten die door de verschillende commissies zijn neergezet en heb ook heel veel zin om ze dit jaar weer bij te wonen. Daarnaast heb ik gemerkt hoe leuk het is om met een groep Versatilers voor een deel van deze activiteiten te zorgen en echt iets moois neer te zetten, hierbij een kleine shoutout naar de CondiCie 2021-2022. Als laatste heb ik zoveel ontzettend leuke en geweldige mensen ontmoet en hier ben ik Versatile eeuwig dankbaar voor. Daarom ben ik ontzettend blij om nu jullie voorzitter te zijn en weer nieuwe geweldige mensen te ontmoeten.

Normaal zou ik proosten op een mooi jaar, maar voor deze keer: Vi Va Versatile!