VERENIGING

Bestuur XII

Bestuur XII

2023-2024

Pien

VOORZITTER 

Pien Lijffijt

Hoi hoi,

Ik ben Pien, 20 jaar oud en ik dit jaar  derdejaars ISW’er. Mijn hobbies zijn onder andere lezen, koken en lekker wijnen met vrienden:) Afgelopen jaren heb ik met veel plezier meerdere commissies gedaan bij Versatile en komend jaar zal ik de taak van voorzitter gaan vervullen. Ik heb er superveel zin in en hoop jullie vaak te zien komend jaar!

Liefs, Pien

Loïs

SECRETARIS

Loïs Nederveen

Lieve allemaal,

Ik ben Loïs, ik ben 21 en zit nu in mijn derde jaar. Naast bij Versatile rondhangen, vind ik het leuk om een goed boek te lezen of met vrienden in de zon in een park te zitten. Verder houd ik ook van bakken en koken, mijn go-to gerecht is shakshuka, maar bij mijn ouders thuis hebben we dat inmiddels zo vaak gegeten dat ik dat nu niet meer mag maken…Ik ben dit jaar secreatris, dus ik maak onder andere notulen van de bestuursvergaderingen en de meeste mailtjes komen bij mij binnen. Als je ons dus een keer een mail stuurt, is de kans groot dat je antwoord krijgt van mij. Ik heb veel zin in dit jaar en ik hoop jullie naast via de mail ook veel op activiteiten te spreken!

Liefs, Loïs

Luan

PENNINGMEESTER

Luan Blom

Hoi!

Hoi hoi! Ik ben Luan, ik ben 19 jaar oud en ik zit nu in mijn derde jaar ISW. Mijn favoriete activiteit is natuurlijk rondhangen bij de Versa kamer, maar naast dat vind ik het leuk om te klimmen, een museum te bezoeken en met vrienden af te spreken. Ook luister ik het liefst heel de dag muziek en als ik geld heb ga ik ook wel eens naar een concert.
Dit jaar ben ik de penningmeester van Versatile en dit betekent dat ik ervoor zorg dat we dit jaar niet blut gaan en ik zal dan ook achter jullie aan zitten wanneer je niet betaald voor een activiteit.
Ik kijk ernaar uit om dit jaar jullie allemaal bij de activiteiten of op de kamer te zien en te spreken!!

Liefs, Luan

 

Iris

COMMISSARIS STUDIE-INHOUDELIJK

Iris Ligteringen

Hoi lieve Versatilers,

Ik ben Iris, 19 jaar en ik zit aankomend jaar in mijn tweede jaar ISW. Ik houd heel erg van gezelligheid en ben dus in mijn vrije tijd altijd te vinden met vrienden:) Ik ben ook veel bezig met muziek en dan vooral zingen en dansen. Voor live muziek en lekker eten kan je me altijd wakker maken! Ik ben dit jaar commissaris studie-inhoudelijk dus ik zal onder ondere veel bezig zijn met jullie docenten. Mochten jullie iets te melden hebben kan je altijd bij mij langslopen! Daarnaast zal ik een aantal dingen organiseren waaronder de minorenmarkt. Ik heb super veel zin in aankomend jaar en kan niet wachten om jullie allemaal veel te gaan zien 🙂

Liefs, Iris

Anna

COMMISSARIS INTERN

Anna Boone

Hallo allemaal,

Ik ben Anna. Ik ben 20 jaar en zit inmiddels alweer in mijn derde jaar van ISW. Ik vind het heel gezellig om lekker op de kamer te zitten en te kletsen maar daarnaast vind ik het ook heel leuk om gezellig met vrienden te eten of drankjes te doen. Daarnaast ben ik heel slecht in stil zitten en vind ik het daarom heel leuk om te klussen en heb ik ook wel eens een schoonmaakbui, die ik dit jaar zoveel mogelijk op de Versatile kamer probeer te hebben. Dit jaar ben ik Commissaris Intern wat betekent dat ik de sociale media doe en ook altijd op activiteiten te vinden ben met de camera dus kom vooral naar me toe als je een leuke foto wil!

Liefs, Anna

Vincent

COMMISSARIS EXTERN

Vincent Meijers

Lieve Versatilers,

Hiii ik ben Vincent en ik ben 20 jaar oud. Ik ben dit jaar tweedejaars-ISW’er en ik ben vorig jaar erg actief geweest bij Versatile. Mijn hobbies zijn varen waaronder zeilen en roeien, lp’s verzamelen en naar concerten/festivals gaan. Ik ben altijd in voor een gezellig praatje en ben daarnaast erg fanatiek met spelletjes. Ik houd van een gezellig feestje en als het kan pak ik de microfoon voor een karaokeavondje. Volgend jaar ga ik de rol van commissaris extern vervullen. Ik ga verantwoordelijk zijn voor het externe contact buiten Versatile. Nu kan je denken aan sponsoring, commissiekleding en het contact met onze stamkroeg. Daarnaast ga ik een heel aantal commissies coördineren. Ik heb heel veel zin in volgend jaar en ik hoop jullie terug te zien bij Versatile.

Liefs, Vincent