Bestuur

Leer het achtste bestuur kennen
BESTUUR VERSATILE
2019-2020
Nikki Stekelenburg
Voorzitter
Lieve Versatilers!

Mijn naam is Nikki en ik ben 19 jaar oud. Momenteel ben ik tweedejaars ASW-studente. Ik ben geboren en getogen in het gezellige Harderwijk, maar mag mijzelf sinds kort trotse inwoonster van Utrecht noemen.

Ik kan er heel erg van genieten om mijn vrije tijd met vrienden en familie door te brengen, maar ook kan je me blij maken met een goed boek, een leuk avondje dansen in de kroeg of een goed gesprek (met een ijsje!) in de zon op het dak van mijn huis. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren, mensen te ontmoeten en mezelf uit te dagen.

Vanaf het begin van mijn eerste jaar voelde ik mij op mijn plek bij Versatile, en ik ben dan ook heel blij en trots dat ik me, samen met deze vier andere lieve toppers, dit jaar volledig mag gaan inzetten voor de leukste studievereniging van Utrecht. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom en gehoord voelt binnen Versatile, ongeacht in welk jaar hij of zij zit. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om iedereen dit jaar (nog beter) te leren kennen en om de fijne sfeer die heerst binnen Versatile voort te zetten en nóg meer te bevorderen.

Ik voel me vereerd om aankomend jaar jullie voorzitter te mogen zijn. Ik kan niet wachten om er samen met jullie een geweldig jaar van te maken!

Lika Brinkman
Secretaris
Lieve Versatilers,

Ik ben Lika en ik ben 21 jaar oud. Ik woon nu ruim een jaar in het mooie Utrecht, maar ik ben ook nog regelmatig te vinden bij mijn familie en vrienden in Hilversum. Voordat ik ASW ging studeren ben ik er een jaar tussenuit gegaan en heb ik voor een paar maanden in Helsinki (Finland) als au pair gewerkt.

Inmiddels ben ik derdejaars ASW-studente en wordt dit ook mijn derde actieve jaar bij Versatile. In de afgelopen jaren heb ik hier allerlei commissies gedaan. Versatile zie ik als mijn tweede thuis in Utrecht en ik ben dus ook ontzettend trots dat ik plaats mag nemen in het achtste bestuur van Versatile.

Ik houd ontzettend van bakken, simpele koekjes of grootse taarten, het maakt mij niets uit! Verder kan ik heerlijk ontspannen met een lekker muziekje en een goed boek, maar tegen een Netflix-sessie zeg ook niet zo snel nee.

Ik zou mijzelf omschrijven als een georganiseerde chaoot, de planning is er altijd wel, maar de uitvoering gaat soms iets minder soepel. Verder houd ik er van als alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zal dit jaar de secretaris zijn, dus kijk maar uit naar de leukste maandelijkse ledenmails! Ik heb ontzettend veel zin in het aankomende jaar!

Robin Koene
Penningmeester
Allerliefste Versatilers,

Mijn naam is Robin en ik ben 21 jaar oud. Ik heb vorig jaar mijn scriptie voor ASW afgerond maar omdat ik nog niet al mijn studiepunten heb leek het me leuk om in mijn vierde jaar er nog een bestuursjaar er bij te doen. Oorspronkelijk ben ik een Brabantse uit het prachtige Eindhoven (de gekste), maar dit wordt mijn derde jaar in Utrecht. Soms mis ik wel eens de Brabantse gezelligheid, maar gelukkig kan ik veel gezelligheid vinden bij Versatile.

In mijn vrije tijd hockey ik of kijk ik naar de slechtste Nederlandse TV zoals Ex on the Beach of Temptation Island. Daarnaast ben ik altijd te porren voor een avondje uit, of een lekker hapje eten buiten de deur. Na 3 jaar actief de zijn in verschillende commissies, ga ik nu een nieuwe uitdaging aan. Vorig jaar heb ik in de KasCo al een kijkje kunnen nemen in het penningmeesterschap en dit maakte mij ontzettend enthousiast!

Ik ben ontzettend trots dat ik de functie van penningmeester dit jaar ga vervullen. Verder kun je altijd voor bij me terecht voor een sarcastisch grapje of een ongevraagde mening! Versatile is voor mij altijd een plek geweest van gezelligheid, openheid en veel plezier en ik weet zeker dat ik er met jullie een geweldig jaar van ga maken. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in!

Esmée Kokhuis
Commissaris Onderwijs
Vroegtijdig bestuurstaken neergelegd

Lieve Versatilers,

Ik ben Esmée, 21 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van ASW. Ik ben geboren in Utrecht en woon er nog steeds omdat het hier te mooi en gezellig is om weg te gaan. Dat zijn jullie vast met mij eens.

Ik breng graag tijd door met familie en vrienden en pak graag een terrasje of feestje mee, maar kan zo nu en dan ook helemaal genieten van een rustig avondje bankhangen. Prison Break, Blacklist en Friends zijn daarbij echt mijn all-time favorieten. ‘S nachts mag je me (bijna) altijd wakker maken voor Spaanse muziek of een lekker bordje risotto. Heerlijk, ik krijg al trek als ik er aan denk.

Voor de universiteit, studeerde ik aan de Pabo maar heb dit ingeruild voor ASW en nog geen moment spijt van gehad. Om toch bij mijn interesse in het onderwijs te blijven, zal ik komend jaar met veel plezier de functie van Commissaris Onderwijs gaan vervullen. Dus: heb je vragen over onze opleiding, de universiteit of andere onderwijs gerelateerde vragen? Klopt gerust bij me aan of stuur me even een mailtje!

Ik heb onwijs veel zin in alle leuke, gezellige en mooie dingen die we samen gaan beleven en kan niet wachten om iedereen beter te leren kennen.

Kim Herkelman
PR-Coördinator
Liefste Versatilers,

Ik ben Kim, 19 jaar en een tweedejaars ASW-studente. Ik woon als enige van dit bestuur niet in Utrecht, maar nog gezellig met mijn familie in Nieuwegein. Dit zorgt voor de nodige fietstochtjes, maar zo blijf ik in ieder geval nog enigszins in beweging.

Ik heb er pas één actief jaar bij Versatile op zitten, maar het voelt voor mij ontzettend als thuis. Ik ben dan ook blij dat ik dit jaar de taak van PR-coördinator op me mag nemen en nog meer kan genieten van al het moois dat Versatile te bieden heeft. Ik kijk er naar uit om mijn creativiteit in te zetten bij het maken van de posters, ik doe namelijk niets liever dan creatief bezig zijn.

Echter, als ik niet aan het tekenen, handletteren of schilderen ben dan sta ik waarschijnlijk in de keuken. Ik hou namelijk ook ontzettend van koken en bakken (en eten). Verder hou ik erg van terras-hoppen, (enigszins merkwaardige) dansjes doen en reizen.

Ik ben trots de taak van PR-coördinator uit te mogen voeren en ik heb er onwijs veel zin in om alle mooie momenten van komend jaar vast te leggen met m’n camera!

SV Versatile,
Sjoerd Groenmangebouw B2.07,
Padualaan 14, 3584 CH Utrecht
info@svversatile.nl

© 2018 SV Versatile

Copyright © 2018 SV Versatile. Alle rechten voorbehouden.