VERENIGING

Bestuur X

Bestuur X

2021-2022

SELENE

VOORZITTER

Selene ter Hofstede

Lieve Versatilers,

Mijn naam is Selene en ik ben 23 jaar oud. Ik zit officieel in het vijfde jaar van ISW, maar ik heb vorig jaar al gestreden om al mijn vakken en mijn scriptie af te ronden. Dit jaar kan ik me dus 100% voor Versatile inzetten. Oorspronkelijk kom ik uit Wijchen, een dorp dichtbij Nijmegen, maar ik woon al een aantal jaar in onze prachtige domstad.

Ik ben enthousiast en vind het heerlijk om veel bezig te zijn met van alles en nog wat. Ik ben in de afgelopen jaren al in heel wat commissies actief geweest en heb hiervoor al een bestuursjaar gedaan bij Stichting RAGweek Utrecht. Daarnaast volleybal ik elke week bij van Slag en werk ik bij de Ping Pong Club. Ik speel graag spelletjes met mijn huisgenoten, of we liggen samen op bed om series te kijken. Ik ben ook vaak te vinden op festivals of andere feestjes. Ik ben niet zo goed in dansen maar ik doe het wel graag, op alle soorten muziek. Stiekem zijn showtunes wel mijn guilty pleasure, maar dat komt er bij de meeste niet in helaas…

Ik heb enorm veel zin om me komend jaar volledig in te zetten als voorzitter van deze prachtige vereniging. Het is een plek waar iedereen geaccepteerd wordt, die open staat voor alle mensen en waar er (naar mijn mening) toch verrassende vriendschappen ontstaan. Zelfs vorig jaar, waar we elkaar nauwelijks fysiek zagen, heb ik toch nieuwe mensen leren kennen en vrienden gemaakt. Dat hoop ik komend jaar verder voort te zetten, want het is een van de dingen die Versatile zo bijzonder maakt.

Ik sta te springen om er een geweldig jaar van te maken! Liefs!

ROSAN

SECRETARIS

Rosan Hekkert

Lieve allemaal,

Mijn naam is Rosan en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit een klein dorpje in het oosten van het land genaamd Wilp-Achterhoek waar meer koeien leven dan mensen, maar dat maakt het niet minder gezellig! Omdat ik toch een beetje het studentenleven wilde meemaken, woon ik sinds een jaar in het mooie Utrecht waar ik het super erg naar mijn zin heb. Ik studeer ISW (surprise) en zit in mijn derde jaar. Naast studeren vind ik het natuurlijk ook nog wel leuk om wat andere dingen te doen. Zo houd ik ervan om te voetballen of lekker een rondje te gaan rennen. Dit compenseer ik natuurlijk wel weer met de nodige (speciaal)biertjes die ik graag met vrienden op een terras of in de kroeg opdrink. Ik heb er zin in om dit ook snel weer met zijn allen mogen doen in de Rex! Verder kijk ik nu ongeveer vijf series tegelijk en zeg ik ook geen nee tegen een goede film. Ten slotte vind ik het ook heel leuk om te tekenen, stadjes te bezoeken en om nieuwe mensen te leren kennen.

Door ISW heb ik kennis gemaakt met Versatile waar ik mij gelijk heel erg thuis voelde en super veel leuke momenten heb meegemaakt. Ik heb al veel leuke mensen mogen leren kennen op de borrels, activiteiten of in een van de commissies waar ik in zit/heb gezeten. Zo heb ik al een hele leuke reis mogen organiseren in de StudiereisCie (die helaas niet doorging door onze vriendin Corona) en heb ik meegedraaid in de MoveCie, LustrumCie en de Raad van Advies. Door deze leuke momenten was er geen twijfel meer over mogelijk; ik wilde super graag in bestuur X van Versatile komen en de gezelligheid doorgeven aan alle leden die er al zijn en nog gaan komen! Ondanks dat het heel spannend was om te solliciteren, ben ik heel blij dat ik jullie op de hoogte mag houden door mails etc. als nieuwe secretaris van Versatile! Ik ben super blij dat ik deze mooie taak mag vervullen en ik kan niet wachten om aankomend jaar te genieten van alle commissies, borrels en activiteiten.

Laten we er een gezellig jaar van maken!

SIMONE

PENNINGMEESTER

Simone Bles

Hoi!

Ik ben Simone en ik ben 22 jaar. Ik ben geboren en getogen in ons mooie stadsie Utrecht, maar ik woon nu ook ongeveer een jaartje op kamers. Na de middelbare heb ik een tussenjaar genomen en momenteel zit ik al weer in mijn derde jaar van ISW.

Omdat ik het ook wel eens leuk vond om een andere studentenstad te ontdekken, volg ik naast mijn bestuursjaar de minor ‘Kindermishandeling en verwaarlozing’ aan de Universiteit Leiden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te picknicken in het park en gitaar te spelen. Verder hoop ik ook snel weer zelf naar een concert te kunnen, maar voor nu ben ik overigens ook tevreden met een of andere gekke netflix-documentaire!

Ik leerde Versatile tijdens het eerstejaarskamp kennen als een ontzettend open vereniging. Hierdoor heb ik mij toen gelijk aangemeld voor de EerstejaarsCie en de DiesCie en in het afgelopen collegejaar ben ik ook nog onderdeel geweest van de StudiereisCie en de LustrumCie. Ondanks dat ik het in commissies altijd erg gezellig heb gehad en er ook veel van heb geleerd, vond ik dat het nu wel tijd werd om iets terug te doen voor Versatile.

En daarom heb ik ook ontzettend veel zin om er een heel mooi jaar van te maken!

ANNE ING

COMMISSARIS STUDIE INHOUDELIJK 

Anne Ing Ligtvoet

Hoi allemaal!

Mijn naam is Anne Ing en ik ben 19 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in het mooie Amsterdam, maar ik vond het ook eens leuk om een andere stad te  ontdekken en daarom studeer en woon ik nu in het gezellige Utrecht. Ik ben tweedejaars ISW’er (en Versatiler) en het bevalt mij ondanks de vele aanwezigheid van corona erg goed!

In mijn vrije tijd omring ik mij het liefst met leuke mensen en gezellige bezigheden. Ik ben vaak in voor een borrel of een feestje maar ik lig ook graag met Netflix op de bank. Verder heb ik heel mijn leven fanatiek gehockeyd en kan ik een beetje pingelen op de piano. Ook hou ik heel erg van reizen, het liefst naar de bergen en hoop binnenkort ook weer mooi reisje te kunnen gaan maken. 

In mijn eerste jaar ben ik actief geweest in meerdere commissies en heb ik heel veel leuke mensen leren kennen. Ik voelde mij hier meteen op mijn plek. Daarom ben ik ontzettend blij en trots dat ik dit jaar de functie van Commissaris Studie-Inhoudelijk mag gaan vervullen.

Ik kan niet wachten om samen met de rest van mijn bestuur en onze lieve leden er een top jaar van te maken! 

MILOU

COMMISSARIS INTERN

Milou Mulder

Lieve Versatilers,

Ik ben Milou en ik ben op dit moment 20 jaar oud. Oorspronkelijk kom ik uit de Flevopolder, uit Lelystad, maar ik woon al best een lange tijd op kamers in Zeist. Ik zit in mijn derde jaar van ISW en volg nu de minor Governance for Sustainable Development in Utrecht. Later zou ik dan ook graag iets willen doen met duurzaamheid!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om verschillende dingen te ondernemen. De laatste tijd ga ik vaak bowlen of naar de Gamestate, chill ik op terrasjes met een lekker biertje en nachos (!!!) of ga ik uit eten. Ook vind ik het geweldig om naar concerten te gaan, zo ga ik in april al voor de derde keer naar Nothing But Thieves en ga ik samen met Kaylee en Simone naar Sziget in augustus (als het door mag gaan natuurlijk). Omdat dit dus steeds wordt verplaatst, compenseer ik het door uit te gaan in onze prachtige studentenstad Utrecht! Maar als het even kan vind ik het ook heerlijk om een pyjama dag te houden en de hele dag films en series te kijken. Ook probeer ik actief te blijven door af en toe een groepsles te volgen bij Olympos.

Al sinds het eerstejaarskamp voel ik me helemaal thuis bij Versatile. Er heerst gewoon zo’n open, chille sfeer, iets wat ik erg fijn vind. Iedereen is er welkom en doet altijd gezellig mee, wat erg leuk is om te zien! Ik ben daarom ook niet meer weg te slaan bij Versatile en heb daarom besloten om een bestuursjaar te doen!

Dit jaar mag ik de functie van Commissaris Intern binnen Versatile vervullen. Dit houdt onder andere in dat ik posters maak voor activiteiten, dat ik ze promoot via onze socials en Codex, en dat ik vervolgens foto’s maak tijdens die activiteiten. Ik ben daar echt super blij mee, want ik heb echt het gevoel dat het goed past bij mijn persoonlijke vaardigheden en interesses. Daarnaast hoop ik ook veel van dit jaar te leren en mezelf te ontwikkelen!

KAYLEE

COMMISSARIS EXTERN

Kaylee Boone

Hoi allemaal,

Mijn naam is Kaylee, ik ben 21 jaar en 3e jaars ISW’er (en Versatiler). Ik kom uit het gezellige Enschede, maar sinds het begin van mijn studie woon ik op kamers en sinds april dit jaar in hartje Lombok.

Ik ben erg sociaal aangelegd, dus ik spreek het liefst zo vaak mogelijk af met vrienden. Daarnaast zou ik het liefst iedere maand een festival of concert pakken en zou ik elke week naar de bioscoop gaan voor een goede (Marvel)film. Helaas heb ik hier natuurlijk helemaal geen geld (of tijd) voor. Daarnaast teken of schilder ik graag.

Tijdens het eerstejaarskamp heb ik voor het eerst kennis mogen maken met Versatile en hier heb ik veel gezelligheid meegemaakt en leuke mensen mogen leren kennen. Ik voelde mij gelijk op m’n plek bij de vereniging en ben sindsdien niet meer weg te slaan. Ik heb me toen gelijk aangemeld voor de EerstejaarsCie, waarna ik later ook nog de DiesCie, StudiereisCie en LustrumCie heb mogen doen. Na dus al 2 toffe jaren bij Versatile, met erg leuke activiteiten en de beste mensen om me heen, ben ik super blij dat ik deze ervaring met een bestuursjaar mag uitbreiden. Als Commissaris Extern zal ik er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat alle leden een net zo’n leuke tijd tegemoet gaan als ik bij Versatile.

Ik heb er ontzettend veel zin in! Veel liefs!